Financiering
Financier uw auto voordelig bij Autobedrijf Kempink. Wij bieden meerder financierings mogelijkheden. Hieronder twee voorbeelden.  

Doorlopend krediet
Bij een doorlopend krediet spreekt u eenmalig een ‘kredietlimiet’ af met uw financier. Daarbinnen mag u in principe naar believen opnemen.
Bij een doorlopend krediet betaalt u per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente is variabel. Als de rente op de geldmarkt daalt, gaat meestal ook de rente op het doorlopend krediet omlaag. Omdat het maandbedrag gelijk blijft, lost u dan sneller af. Daar staat tegenover dat als de rente stijgt, dat ook voor uw lening geldt.
Er zijn kredietgevers die een lage instap-rente als lokkertje gebruiken om na een paar maanden de rente te verhogen of te proberen het krediet over te sluiten. VFN-leden lenen zich niet voor dergelijke onverantwoorde praktijken.

 
Financieringskrediet
Bij Financieringskrediet –ook wel huurkoop genoemd- wordt de kredietnemer pas na aflossing van het krediet eigenaar van het gefinancierde goed. Het krediet kan alleen tegelijk met de aankoop van het goed worden afgesloten. Deze kredietvorm komt vaak voor bij autofinancieringen.
Het voordeel van deze kredietvorm is, dat deze is afgestemd op de gebruiksduur van de auto en dat de rente voor de gehele looptijd vaststaat. U kunt zo niet voor verrassingen komen te staan.
Daar staat tegenover dat u pas eigenaar van de auto wordt na aflossing van het krediet.
 

  Wilt u meer weten?
Bereken nu hier uw maandlasten!