Bedrijf
Welkom
Welkom op onze homepage. Op onze homepage geven wij u graag een virtuele rondleiding door ons bedrijf. Al jaren is Autobedrijf Kempink bekend in Winterswijk en ruime omgeving als een vriendelijk en vakkundig bedrijf met een uitstekende service.

Showroom
In onze showroom vindt u altijd tientallen jong gebruikte occasions. Al onze occasions zijn voorzien van een nieuwe APK keuring en verkeren in een goede staat. Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en weten dit te realiseren door middel van een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. Ook kunnen wij u een passende financiering aanbieden.
 
Werkplaats
In onze werkplaats, die is voorzien van drie bruggen, kunnen alle soorten onderhoud en of reparaties aan alle automerken worden verricht. Ook voor schade reparatie en APK bent u bij ons aan het juiste adres. Met de testkast krijgen wij een goede spiegel van de waargenomen uitlaatgassen van uw benzinemotor (viergasmeting) of de roetmeting bij uw dieselmotor.

Service
Uiteraard verzorgen wij ook diverse diensten zoals het inbouwen van een carkit en of navigatiesystemen. Ook vindt u in onze showroom een ruim aanbod autoradio's en licht metalen velgen.
Tot slot....
Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met ons bedrijf. Op de pagina contact vindt u een route beschrijving en onze openingstijden. Tot ziens!
 
Het Autobedrijf Kempink Team